L’Escola Paidos enceta el cicle de jornades de portes obertes el pròxim dissabte 4 de març a partir de dos-quarts d’onze i fins a les 2 del migdia per explicar a tots els pares de Sant Fruitós de Bages, Navarcles, Sallent, Manresa i Comarca que hi estiguin interessats, el seu projecte d’escola de cara a les properes preinscripcions.

L’escola cooperativa ofereix formació a partir dels 4 mesos fins als 16 anys. Durant el matí, tots els pares, nens i nenes que visitin l’escola podran conèixer els diferents projectes educatius com: la relació amb les famílies, els hàbits saludables, els Mia Adwards, l’Scratch i la robòtica, l’aprenentatge amb la tecnologia, i el treball de gestió de les emocions, projecte transversal que es realitza al llarg de tot el curs en totes les etapes eductives. Així mateix, s’ha organitzat una conferència a les 12 h per les famílies d’educació infantil, primària i ESO interessades a conèixer l’escola amb el nom “Coneix els nostres projectes – Junts amb el propòsit d’ajudar a créixer”.

Les escoles Pla del Puig i Monsenyor Gibert faran la jornada de portes obertes el dissabte 11 de març. El Pla del Puig d’11 a 1 del matí, amb reunions informatives d’11 a 12 h i el Monsenyor Gibert de 10 a 12 h del matí.

L’institut Gerbert d’Aurillac farà la jornada el dissabte 18 de març d’11 a 1 del migdia i la Llar d’Infants Les Oliveres dissabte 1 d’abril de 10 a 2 del migdia.

Quan comencen les preinscripcions i què he de fer?

Del 23 de març al 4 d’abril s’inicia el període de preinscripcions del segon cicle d’educació infantil (P3, P4 i P5), d’educació primària (de 1r a 6è) i d’ESO als centres educatius del municipi.

Del 2 al 12 de maig es podran realitzar les preinscripcions a la llar d’infants municipal i del 16 al 24 de maig s’obrirà el període de preinscripcions per a cursar Batxillerat i Batxibac. En el cas del Batxibac, es realitzarà una prova d’accés el 4 de maig a les 4 de la tarda.

Per tal de prescriure als nens i joves a l’oferta educativa, cal emplenar el full de sol·licitud que es pot descarregar a www.gentcat.cat/preinscripcio o recollir-lo en qualsevol dels centres educatius. Cal presentar aquest document únicament al centre escollit com a primera opció perquè la presentació de més d’una sol·licitud comporta la pèrdua de prioritat de centre. Juntament amb la sol·licitud cal entregar l’original i la fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor, l’original i la fotocòpia del llibre de família i l’original i fotocòpia de la targeta sanitària de l’alumne.
El Govern realitzarà el procés d’admissió segons el barem que figura en el Decret de la Generalitat i posteriorment es publicaran les llistes d’admesos en cada centre.

Les dates de matriculació es podran consultar a http://queestudiar.gentcat/ca un cop s’hagin tramitat totes les preinscripcions.

Imatge. Paidos Comunicació