Comencen les jornades de portes obertes als centres educatius de Santpedor i Castellnou

311
Portes obertes a l'escola Llissach de Santpedor FOTO.AJUNTAMENT DE SANTPEDOR
Portes obertes a l'escola Llissach de Santpedor FOTO.AJUNTAMENT DE SANTPEDOR

Les escoles Llissach i Riu d’Or han sigut les primeres a obrir portes de cara al curs 2018-2019. La resta ho faran al llarg dels mesos de març i abril

Amb l’arribada de la primavera molts pares comencen a moure’s per inscriure els seus fills a l’escola que els queda més a prop o que els agrada més. Per això els centres educatius, per aquestes dates, organitzen jornades de portes obertes. I no només això sinó que també s’organitzen jornades d’aules obertes, visites guiades i atenció personalitzada als que ho desitgin.

A Santpedor, aquest cap de setmana alguns centres ja van obrir portes. És el cas del Riu d’Or, que dijous i diumenge va fer visites guiades per l’escola. I també del Llissach, que va obrir portes diumenge al matí perquè la gent pogués visitar les instal·lacions. Dimecres i dijous, serà el torn de la jornada d’aules obertes al Llissach, una iniciativa amb què es vol apropar la normalitat d’un dia d’escola als visitants.

A part de Riu d’Or i Llissach; La Serreta, l’escola l’Olivar de Castellnou de Bages, i les escoles bressol Els Gallarets i Pam i Pipa, així com l’institut d’Auro, l’escola Municipal de Música i l’escola d’Educació Especial Jeroni de Moragas; tenen programades jornades de portes obertes i visites guiades al llarg d’aquest mes i l’abril.

Consulta al detall les dates i sessions de tots els centres al cartell:

Jornades portes obertes curs 2018-2019 Santpedor FOTO: AJUNTAMENT DE SANTPEDOR
Jornades portes obertes curs 2018-2019 Santpedor FOTO: AJUNTAMENT DE SANTPEDOR