Un any més les Enramades de Sallent ja estan a punt. Durant els cinc dies que durarà aquest any la festa els carrers lluiran engalanats i hi haurà música i un munt d’activitats. La inauguració dels carrers tindrà lloc avui dijous a les 11h després de la missa de commemoració de Corpus. I comptarà amb la presència de Biel Duran, actor de cine, teatre i televisió.

La inauguració anirà acompanyada de la xaranga “Els músics de Sallent”. Els músics seran els encarregats de tocar el “Toc d’Enramada”, la cançó que es balla a cada carrer per inaugurar-lo. La coreografia anirà a càrrec de l’Esbart Vila de Sallent, i la xaranga “Cal k tremolin”  formada per alumnes de l’EMM Cal Moliner de Sallent, posaran la melodia.

L´inici serà a Verge de Fussimanya i  finalitzarà a la plaça de la Vila amb un vermut popular, on es farà entrega de records als carrers enramats. Enguany, tal com va explicar a La Central, Mari Calvo, presidenta dels amics de les enramades, enguany, hi haurà un carrer interactiu.

A les 17h hi haurà un taller per Infants al carrer del Cos primer tram que durarà fins les set de la tarda i a les vuit del vespre l’Orquestra Selvatana arrencarà la seva doble actuació amb un concert i un ball de nit després de sopar a la Plaça Sant Antoni Maria Claret.

Divendres els Gegants Fillols de Sallent, visitaran i homenatjaran els veïns dels carrers enramats amb una “Balladeta” a la portalada de cada enramada, acompanyats dels grallers de l’EMM Cal Moliner de l’Escola de Música de Sallent. Diumenge, a 2/4 d’11 es celebrarà el Ball de nit i la Revetlla de Sant Joan a càrrec de l’Orquestra Venus a la Plaça Sant Antoni Maria Claret.

Dimarts 25 de juny posarem el punt final a la celebració d’enguany amb la Trobada de balladors de les Balladetes 2019, a les 17h al Parc Municipal Pere Sallés. Seguidament, cercavila fins a la plaça Sant Bernat on es realitzaran les tradicionals Balladetes amb l’acompanyament musical de la xaranga “Cal K Tremolin” de l’EMM Cal Moliner i la col·laboració de les escoles Torres Amat i Vedruna.

Per altra banda, dissabte i diumenge hi haurà un trenet turístic de 10h a 14h i de 17h a 21h. A més a més s’ha organitzat un concurs d’Instagram utilitzant el hashtag #Enramades_Sallent2019 i/o #SallentComercial, on es podrà guanyar un val de compra en els comerços associats a Sallent Comercial.

Aquí podeu veure alguns dels carrers