Comencen els votacions pels pressupostos participatius de Santpedor

127
Presentació d'un dels projectes a votar als pressupostos participatius de Santpedor 2018
Presentació d'un dels projectes a votar als pressupostos participatius de Santpedor 2018

Els santpedorencs ja poden votar com volen invertir els 60.000 euros dels pressupostos participatius del 2018. Ahir van acabar els tres dies de presentacions dels 17 projectes que s’han presentat a la Capella de Sant Andreu, i avui l’Ajuntament ha donat el tret de sortida oficial al període de votacions, que s’allargarà durant tot el mes de febrer.

La Capella va registrar ahir un ple absolut per seguir les presentacions de les últimes propostes: millorar el camí als aiguamolls, ampliar el parc de la Pau, millorar el parc Gabriel Prat, comprar una grada desmuntable, i fer una zona verda darrere l’escola La Serreta, que va aplegar una multitud de nens i pares que van deixar petita la sala.

A part d’aquestes, dimarts i dilluns es van presentar les altres 11 propostes. Per si no vau poder assistir a les presentacions, l’Ajuntament ha penjat els vídeos de les presentacions de tots els projectes al seu canal de Youtube.

Vot electrònic

Les votacions, que ja estan en marxa, són digitals. L’única opció per votar és, per tant, a través d’un dispositiu amb connexió a internet, introduint el DNI i el número de mòbil -al qual s’envia un codi que cal introduir per confirmar el vot- al formulari del web dels pressupostos participatius. En qualsevol cas, per aquells que no tinguin a l’abast un dispositiu amb internet per fer la votació pel seu compte, l’Ajuntament disposa durant tot el mes dos punts de suport per fer la votació electrònica, al mateix Ajuntament (de 9h a 14h) i a la Biblioteca Pare Ignasi Casanovas (de 16h a 20:30h).