Comencen els treballs de millora a vint carrers de Manresa amb un cost total de 350.000 euros

140
Pla general d'un dels carrers de Manresa on es millorarà la calçada. - Foto: Aj. de Manresa
Pla general d'un dels carrers de Manresa on es millorarà la calçada. - Foto: Aj. de Manresa

La primera obra comença avui dimarts en un tram del carrer Trieta. En total, es milloraran uns 18.000 m2 de carrers com el Major, el Jorbetes o l’Alcalde Armengou entre d’altres. Els treballs s’emmarquen en el Pla de Millora de l’Espai Públic que es posa en marxa per quart any consecutiu.

Les obres es duran a terme principalment el que queda d’estiu per minimitzar les molèsties als vianants i incidir el mínim possible amb l’inici del curs escolar. D’altra banda, tres de les actuacions previstes en carrers que presenten més moviment de vehicles –passeig del Riu, carrer Sant Joan de Déu i carrer Ramon Farguell— es faran en horari nocturn.

El regidor de Qualitat Urbana, Via Pública i Ciutat Intel·ligent de l’Ajuntament de Manresa, Josep Gili, ha explicat que el projecte d’actuacions a les calçades d’aquest 2020 preveu la renovació a vint punts a diversos carrers de la ciutat, amb una inversió de 350.000 euros. També ha anunciat que el el Pla de Millora de l’Espai Públic 2020 inclourà també un important paquet d’actuacions per millorar voreres i espais de vianants així com reformes en parcs infantils.