La setmana culminarà divendres, el Dia Internacional de la Dona

Sant Fruitós de Bages programa una setmana d’activitats per al públic femení, des d’aquest dimarts fins divendres, el Dia Internacional de la Dona. Es faran activitats culturals, d’empoderament i de salut.

Unes activitats dirigides al col·lectiu femení en motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona. La primera de les activitats serà avui amb una jornada dedicada a la salut. Les participants realitzaran una caminada a la Granja de les Pedreres, gaudiran d’un dinar de carmanyola al mateix recinte i posteriorment es es durà a terme una sessió de hipopressius i un taller de mindfulness a càrrec de Núria Hinojosa de ‘El Raconet de les Emocions’ que ha explicat les dues activitats a Ona Bages. “Els hipopressius augmenten el rendiment esportiu, millora el to de base del sòl pèlvic, millora la vida sexual, l’escleròsi… Té molts beneficis que explicarem i en farem una pinzellada. Al taller de mindfulness ensenyarem com poder ser feliços, relacionar-nos, sentir-nos vitals, estimades, acompanyades sense voler ser tant ‘superwomen’ que volem abarcar-ho tot”. La sortida es realitzarà a 2/4 d’una del migdia des del Nexe- Espai de Cultura i es tornarà a les 6 de la tarda al mateix punt.

La proposta per demà és un taller de lideratge femení aplicat a la recerca de feina. El taller anirà a càrrec de Verònica Soto i es desenvoluparà al Nexe- Espai de Cultura de 4 a 7 de la tarda.

El dijous, arriba la sortida d’oci que enguany serà una visita a les caves Codorniu i posteriorment a l’Espai Xocolata Simón Coll. La sortida serà a 2/4 de 10 des del Nexe-Espai de Cultura i la tornada serà al voltant de les 6 de la tarda. El preu d’aquesta activitat és de 29€ que i inclou també el dinar. Cada participant haurà d’abonar l’import el mateix dia de la sortida.

El darrer dels actes serà divendres 8 de març, Dia Internacional de la Dona. A les 12 del migdia es farà la lectura del manifest institucional davant de l’Ajuntament i a les 9 del vespre, al Teatre Casal Cultural, es podrà veure la representació teatral “Poker de iaies” a càrrec de la productora Dona Cançó. Per tal de participar en les activitats cal inscriure’s prèviament a l’àrea d’Atenció a les Persones de Sant Fruitós de Bages.