Començarem setmana amb temperatures altes i nuvolades de tarda

118

Hem tingut un cap de setmana força assolellat amb temperatures que avui s’han enfilat força tot i els núvols de tipus alt que han enteranyinat  el cel. Alguns exemples de temperatura màxima: Fals 27.5ºC, Súria 27ºC, Santpedor 26ºC, Manresa 25.5ºC i 25ºC al Serrat de Castellnou.

Per dilluns esperem que els núvols alts que avui ens han afectat vagin desapareixent a mig matí, de cara al migdia i la tarda el sol serà el clar protagonista amb temperatures màximes entre 26 i 28ºC a la major part de la comarca. De cara a mitja tarda les nuvolades creixeran amb molt força al Pirineu i al Prepirineu i les tempestes cauran amb moderada intensitat en punts del Berguedà, el Ripollès i Osona i a última hora de la tarda es poden acostar cap a la nostra comarca. Pot caure algun xàfec moderat sobretot cap al nord i nord-est, difícilment arribarien al Pla de Bages.

Dimarts repetició de la jugada, sol al llarg de tota la jornada i nuvolades que creixaran amb força a la tarda. Les temperatures es mantindran sense grans canvis.

 

Foto: Posta de sol ahir des del Serrat de Castellnou