Comença un taller de creacions de projectes per les associacions de Sallent

144
L'Escola Municipal de Música Cal Moliner de Sallent serà l'emplaçament on es farà el taller d'AVALON
L'Escola Municipal de Música Cal Moliner de Sallent serà l'emplaçament on es farà el taller d'AVALON

Aquest dissabte 11 representants de diverses associacions de Sallent participaran en un taller per fomentar noves idees i/o projectes i promoure el treball en xarxa entre les associacions del municipi.

Aquest taller tindrà una durada de 4 hores i anirà a càrrec d’AVALON, una empresa lligada al teixit associatiu. El taller consistirà en una part teòrica, on s’exposaran les bases i les eines per saber desenvolupar qualsevol projecte treballant el disseny, els continguts, la redacció, la comunicació i la producció. I una part pràctica, on els participants, per equips, hauran de tirar endavant un projecte fictici per dur a la pràctica els coneixements apresos.

L’activitat tindrà lloc a l’Escola de Música Cal Moliner i hi participarà El Carrilet, la Penya Barcelonista Sallent, l’EMM. Cal Moliner, l’A.V.V St. Víctor-Claret, l’Esbart Vila de Sallent, l’Escola Torres Amat i la Trenta-sisena.
L’objectiu d’aquesta iniciativa del consistori sallentí és enfortir la capacitat de creació i establir sinergies entre les associacions per a futurs projectes, ja siguin individuals o conjunts, per promoure l’activitat al municipi.