Comença la Festa Major d’Hivern de Sant Fruitós de Bages

131
Pregó_festa major hivern Sant fruitós 2016_ Laia Candàliga

Sant Fruitós de Bages ha viscut un cap de setmana molt festiu ple d’activitats i amb molt de bàsquet.

La Festa Major d’Hivern va començar dissabte a la tarda amb el pregó de Jaume Ponsarnau, entrenador del bàsquet de l’ACB al Manresa i al Guipuzkoa que actualment viu a Anglaterra. El pregó jove va anar a càrrec d’Helena Santamaria, jugadora integrant de la formació de l’Asfe que va guanyar el campionat d’Espanya cadet l’any 2.000.

L’esmorzar de germanor amb les entitats va ser diumenge al matí al Nexe amb el reconeixement dels 100 anys de la Comunitat de Regants Riu d’Or i el cros escolar. Diumenge a les 5 de la tarda a l’Ajuntament, es va fer l’acte d’homenatge als històrics del bàsquet de Sant Fruitós de Bages a l’Ajuntament. Una hora més tard al pavelló d’esports es va batejar la nova mascota de SF Ciutat del Bàsquet Català 2016 que s’ha elaborat a partir d’un dibuix d’Irene Rojas i seguida de la presentació dels equips de bàsquet del poble.

Ara toca esperar pel correfoc i el concert dels Catarres, entre d’altres activitats que tancaran aquesta Festa Major d’Hivern 2016 de Sant Fruitós de Bages.

Imatge. Laia Candàliga