Comença la Festa Major d’Estiu de Sant Fruitós amb la 2a edició de la Batibull

100

JAUME GRANDIA/TONI CANDÀLIGA/REDACCIÓ  – La Festa Major Infantil Batibull ha doant el tret de sortida a la Festa Major d’Estiu de Sant Fruitós de Bages. Ho ha fet amb una cercavila de Pep Callau i els Pepsicolen, acompanyats de la música dels tambors dels Tabalers Asmodaics i Goliaters i el Boti-Boti, que ha començat al Parc del Castell i ha finalitzat a la Pista de l’Escola Monsenyor Gibert.

festa_major_infantil_sant_fruits_batibull_2016

L’any passat es va presentar un personatge de la Festa, el pagès Fruitós i enguany s’hi ha afegit la teixidora “la Nita”. El nou personatge s’ha presentat en societat jugant, ballant i cantant amb Pep Callau i tots els nens i nenes que han vingut a l’inici de la festa.  Una hora abans, a la Biblioteca, les monitores del Mijac Estel Amic han encetat el cicle de tallers de la festa major infantil. Avui feien les màscares dels personatges Fruitós i de la Nita. Podeu escoltar l’entrevista feta a una de les monitores al Sant Fruitós en Moviment d’avui.

A més, el grup de grans del MIJAC i alumnes de l’institut, han preparat una coreografia per presentar els personatges un cop al cobert de l’escola. La festa també ha comptat amb l’ “Esclata la festa a la Ciutat del Basquet Català 2016” amb activitats al voltant de l’esport i sorteig de pilotes de bàsquetbol.

La Batibull continua dimecres amb la festa del confeti i dijous amb el correaigua infantil.

Imatges. Jaume Grandia