Comença el rodatge d’una sèrie de Disney+ a l’Anònima de Manresa

114

Està dirigida pel reconegut director Manresà David Victori, i es titula “Tú también lo harías”. En total, la producció tindrà vuit capítols. L’antiga fàbrica L’Anònima al carrer Llussà número 9, ha sigut escollida per fer de decorat a la sèrie “Tú también lo harías” de David Victori, que s’emetrà en exclusiva per Disney+. El passat 26 de febrer, el director sorprenia els Manresans fent una crida per un càsting de figurants al Casino. Doncs els escollits ja s’han posat a treballar, perquè el rodatge ja ha començat. 

A l’Anònima s’hi gravaran les escenes ambientades en una presó. Amb aquest objectiu, s’han construït diferents peces de decorat que han sigut transportats dins de les instal·lacions. També ha transcendit que s’utilitzaran la redacció del Regió7 per gravar part de les escenes. Properament es farà la presentació oficial del rodatge

La sèrie és una producció de Legendary Television i Espotlight. Els actors principals de la sèrie seran Pablo Molinero, Ana Polvoroosa, Michelle Jenner, José Manuel Poga, Paco Tous, Elena Irureta i Ana Waganer.