Aquesta setmana, concretament aquest dissabte dia 7 de juliol, comencen un any més els sopars al Castell. “Sopar-Concert al Castell” és una proposta que es va dur a terme fa un parell d’anys a Sallent i va donar molt bons resultats. Jaume Riu, membre de la trenta sisena, ens explica d’on sorgeix la idea de fer el cicle dels sopars concert.

La festa comença a partir de les 9 del vespre (21:00h) quan es serveix el sopar. Un cop es finalitza el sopar, es duen a terme el concert d’aquella nit, en aquest cas aquest dissabte és el torn de BUG. El preu per gaudir del sopar i posteriorment del concert és de 25€. En cas que es vulgui adquirí una entrada pels tres concerts, el preu serà de 20€. Les entrades es poden comparar a  castellsallent.cat

Els pròxims concerts es duran a terme el 14 de Juliol amb el “millor folk del pirineu al pont d’Arcalís”. Seguidament el dia 21, del mateix mes, actuarà “Núria Cols i Jordi Farrés”. Finalment, per concloure el cicle, es durà a terme un concert a càrrec “The river troupe Gospel” el dia 28. 

BUG

Són joves, espontanis i amb una gran energia que canalitzen en una proposta plena de groove. Des que van formar BUG, aquests quatre músics de la Catalunya Central presenten un repertori de creacions pròpies que beuen d’estils i caràcters molt diferents: del jazz més tradicion a la la samba, passant per balades i fusions de tota mena. Una proposta amb denominació d’origen que acompanyarà de ben segur, la vetllada i el sopar.

MENU

Crema de pastanaga | Espàrrecs amb bacon

Papilotte de lenguado | Crema catalana

Vi | Cava | Aigua | Cafè i gotes

(Si requereixes algun tipus d’Alimentació especial informa’ns a  info@castellsallent.com )

Hi haurà Servei de Bar. Després del Concert es podrà gaudir de Música DJ.