Comença avui la primera cursa de L’Eternnal Running a Sallent

223

La cursa d’obstacles de l’Eternal Running Invencible és una competició esportiva extrema que proposa reptes i superació als concursants amb proves amb fang i bales de palla. Aquest any torna a Sallent, aquest dumenge dia 17.

Aquesta vegada a més, ve plena de novetats. Una d’elles és l’Eternal Running Luna Llena, una cursa nocturna de 5 Km que es farà aquesta nit. El regidor d’esports de Sallent, Jonatan Caro, ens ho explica.

L’Eternal Running, doncs, torna malgrat la polèmica que va generar al ple del mes de febrer, on el partit que encapçala l’oposició, Esquerra Republicana, va presentar una moció per rescindir el contracte amb l’empresa. Els motius són que la cursa té un cost massa elevat per un municipi i que el cànon que s’ha de pagar és cada any més alt, que hi ha falta d’esportivitat amb lemes com “si llegas seras invencible, sinó habras fracasado”, i que no va portar l’empenta econòmica que s’havia promès. Jonatan Caro explica que aquest lema és el propi de l’empresa i ells no el poden canviar perquè que la intenció que tenen, creu, és reptar als participants:

Aquest any les insciprcions han superat les 4.000 persones, i s’espera que sigui tot un èxit. Avui per Ràdio Sallent hem entrevistat a Ruben López, director del Eternal Runing. Escoltem-lo.