Com comencem el mes de març?

101

Donem també la benvinguda al mes de març amb tranquil·litat atmosfèrica. Avui el matí s’aixeca amb tímides boirines a les valls, però sobretot amb bastants núvols alts, mitjos i baixos a la major part de la Catalunya central.
Aquest matí, les temperatures han baixat en conjunt i fins i tot amb alguna glaçada puntual a les valls de muntanya. De cara al migdia, les temperatures seran similars a les d’ahir, d’entre 15 i 16ºC.
A més, la meteorologia no millora perquè aquesta setmana tornem a tenir una nova entrada de pols africana.
Com a dates importants, ens acostem al moment de l’any on els dies guanyen més estones de sol per jornada. Tanmateix, la primavera s’iniciarà oficialment aquest proper 20 de març, i s’allargarà fins el 21 de juny.

Dimarts serà en general també un dia amb el predomini del cel ennuvolat, sobretot de núvols alts i baixos que avançaran de sud a nord. Al llarg de la jornada es podran fer fins i tot més abundants. A més, els valors de temperatura mínima pujaran una mica, no farà tanta fresca al matí. Al migdia, es mantindran similars a les d’avui dilluns.

De cara als pròxims dies dimecres esperem que s’obrin més clarianes tot i que el cel seguirà estant enteranyinat. Les temperatures es mantindran seguint la mateixa tendència, i de cara a dijous i a finals de setmana podrien arribar canvis de temps.