Els participants hauran de reinterpretar una obra de l’artista santfruitosenc

Sant Fruitós celebra l’any Alfred Figureas i per aquest motiu ha engegat una activitat participativa. Es tracta d’un concurs de dibuix en el que els participants hauran de reinterpretar una de les obres de l’artista.

Els concursants que s’animin a participar hauran de reproduir qualsevol de les pintures de l’artista que es poden trobar a l’exposició ‘Alfred Figueras 120 aniversari’. Una mostra que es pot visitar a la carretera de Vic, número 66, de Sant Fruitós.

El concurs es divideix en sis categories: de 3 a 5 anys, de 6 a 8 anys, de 9 a 12 anys, de 13 a 15 anys, de 16 a 18 anys i finalment la categoria més àmplia per a majors de 19 anys i sense topall d’edat. Es pot presentar un dibuix per participant en format DIN-A4 i elaborat amb qualsevol tècnica pictòrica com llapis de grafit, carbó, colors o aquarel·les. Ho ha explicat a Ona Bages Anna Cura, tècnica de l’arxiu de l’Ajuntament de Sant Fruitós. “Hem donat impuls a que pugui haver-hi participació de totes les edats, no acotar-ho, i que tothom pugui participar. Volem fer un acte públic anunciant els guanyadors i la idea és poder fer una exposició amb les obres de tots els participants. Estem a l’espera de veure com respon la ciutadania, no sabem si rebrem 20 dibuixos, 200 o 400, i per això no hem assignat encara un espai per l’entrega de premis”. 

Les obres originals es podran fer arribar a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament fins el dia 8 de febrer del 2019, feiners de 9 del matí a 2 del migdia o bé per correu certificat dins d’un sobre tancat. Les bases completes es poden consultar a la web de l’ajuntament de Sant Fruitós.