Club Natació Minorisa i Club Natació Sallent: “En el nostre cas és més dur perquè els esports d’aigua requereixen una condició física especial”

179

Un mes ja des que el Club Natació Minorisa i el Club Natació Sallent van haver de deixar la piscina amb la incertesa de no saber quan tornaran. Dilluns, a La Central, vam entrevistar Montse Gomariz, presidenta del club manresà i Valentí Escayola, president del club sallentí. Amb els dos vam repassar com afecta aquesta aturada als dos clubs.

Els dos coincidien que la situació d’incertesa els amoïna, més en el cas del Club Natació Sallent, que és club de naturalesa privada i per tant, es troba més sol en aquesta situació. Ambdós presidents explicaven també que, en el cas dels esports d’aigua, és més difícil perquè els seus esportistes requereixen d’una condició física especial per a competir.

En l’aspecte econòmic, ambdós mantenen el pagament de les quotes als seus socis i sòcies, ara mateix de fet, és l’únic ingrés que tenen ambdós clubs. En aquest sentit,  esperen ajudes també del govern i els ajuntaments.

Malgrat tot el moment que travessen les dues entitats és força dolç en la part esportiva. Els queden projectes diversos que ara mateix queden aturats per la crisi del coronavirus. El Minorisa té pendent com a principal objectiu el canvi de nom a Club Natació Manresa i el Sallent la construcció de diferents obres dins les seves instal·lacions, com el marcador electrònic.

Recupera l’entrevista sencera als dos presidents!