Santpedor celebrarà del 23 al 26 de juliol la festa de Santa Anna amb un programa complert amb activitats per a grans i petits.

Zloty, un espectacle de circ a càrrec de la companyia Pau Palaus omplirà l’exterior de Cal Llovet de clown, gest i música en directe dissabte 23 i diumenge 24 amb servei de bar i pizzeria. Aquesta proposta de circ itinerant forma part de la programació de Fira Tàrrega d’enguany i les entrades es podran comprar per 5€ anticipadament a l’Ajuntament o a taquilla el mateix dia. Dissabte després de l’espectacle hi haurà concert amb la cantant Nú. El mateix dissabte al vespre al Paller també hi haurà sopar, música en directe i DJ.

Dilluns a la tarda, previ a Santa Anna, hi haurà la mostra de cultura popular a la plaça Gran a càrrec de les entitats culturals de Santpedor i botifarrada i ball per cloure la jornada.

El dia de Santa Anna, 26 de juliol, es farà la tradicional caminada de pelegrinatge a les ermites amb coca i xocolata a la font de la Riera, la missa en honor a Santa Anna amb esmorzar de germanor i sardanes amb la cobla Els Lluïsos, entre d’altres. Hi haurà servei de trenet gratuït fins a l’ermita de Santa Anna durant tot el dia.

El mateix dia 26 de 9 a 13h i de 17 a 21h hi haurà una campanya de donació de sang a la Nau. Les persones que hi vulguin participar s’hauran d’inscriure prèviament aquí

Consulteu el programa d’actes aquí