Una cinquantena de participants a la trobada d’exjugadores de bàsquet a Sant Fruitós

108

LAIA CANDÀLIGA/ NÚRIA SELGA.- El pavelló municipal de Sant Fruitós de Bages va ser l’escenari ahir de dos actes en el marc de la 22a Copa Bages Femenina. Es tracta de la trobada d’exjugadores de Bàsquet i de l’homenatge a les jugadores que l’any 2000 a Múrcia es van proclamar campiones d’Espanya de categoria Cadet, organitzats per la Comissió ciutadana de Sant Fruitós, Ciutat del Bàsquet Català 2016.

A les 10 del matí s’iniciaven els partits amb un triangular, on cada equip havia de disputar dos partits, entre una cinquantena d’exjugadores participants a la trobada. Un cop finalitzat el segon  partit del matí es va fer entrega d’una placa a cadascuna de les jugadores, als tècnics i delegats que van formar part del cadet femení l’any 2000.

homenatge-cadet-2000

Un equip que recordem ha estat el que ha portat al poble de Sant Fruitós el títol més important dins del bàsquet. Per acabar de tancar el matí s’ha fet una mica de pica-pica, amb tots els protagonistes que n’han fet un moment molt entranyable i emotiu. Ricard planas president de la comissió organitzadora ciutat del bàsquet català 2016 ens explica com han viscut aquests moments des de la graderia:

A la tarda va ser el moment de les finals de la Copa Bages femenina, on el Petro Pintó ASFE es va imposar a Les Franqueses per 53 a 35. El conjunt santfruitosenc va sumar d’aquesta manera el seu setè títol de la Copa Bages femenina. L’entrenador del Sènior A del Petro Pintó ASFE, Josep Riera, valorava així la victòria:

La setmana que ve les santfruitosenques ja iniciaran la lliga de Primera Catalana amb la visita a la pista del Manyanet Reus. La primera jornada serà diumenge 25 al matí.

Imatges. Jaume Ambròs i Toni Candàliga