Cinefòrum eròtic o una excursió a Blanes, novetats de la Setmana de la Gent Gran de Sant Fruitós

134
Imatge de Jaume Grandia

Des del dilluns 24 i fins al diumenge 30 d’abril, Sant Fruitós de Bages s’aboca un any més amb gent gran del municipi amb una Setmana de la Gent Gran d’activitats variades.

Algunes de les novetats d’enguany són la sortida a Blanes que es farà el dijous o una sessió de cinefòrum a càrrec de la sociòloga Sònia Díaz de la Cooperativa Sienna, amb un debat sobre cinema eròtic, el dimarts a la tarda a l’Esplai. Una altra activitat molt esperada, és l’actuació de playback “La tercera joventut. Tarda d’estrelles” que alguns avis han preparat per diumenge a les 6 de la tarda. La regidora de Serveis Socials, Cristina Múrcia, destaca que les activitats són com una manera de retornar el que els avis ens donen i ajuden a tots nivells.


El ball de gala canvia de data i es farà el diumenge 13 de maig a les 6 de la tarda a l’esplai.

La Setmana de la Gent Gran dia a dia

La presentació de les activitats de la setmana és el primer dels actes programats. Serà el proper dilluns 24 d’abril, a les 5 de la tarda a L’Esplai. La dinamització de l’acte anirà a càrrec de Maria Navarrete i en finalitzar l’Associació Gent Gran oferirà una xocolatada.
El dimarts 25, a les 4 de la tarda a l’Esplai, es celebrarà una sessió de Cinefòrum de la mà de Sònia Díaz, sociòloga de la Cooperativa Sienna.
Pel dimecres 26 d’abril s’ha programat una jornada saludable que s’allargarà fins la tarda. A 2/4 d’una del migdia els participants faran una caminada fins a la Granja les Pedreres on posteriorment es realitzarà un taller amb animals i es dinarà en el mateix espai. A les tres de la tarda, la Gisela Baraldés dirigirà una sessió d’estiraments saludables. A les 4 de la tarda la Policia Local de Sant Fruitós oferirà una xerrada de seguretat ciutadana i prevenció.

El dijous 27, els participants podran gaudir d’una excursió a Blanes on es visitarà el Jardí Botànic, la Llotja i el Port. El preu de la sortida és de 29,90€ i inclou el dinar. La sortida es realitzarà a ¼ de 10 del matí des del Pavelló Municipal i les inscripcions són obertes fins el proper 25 d’abril a l’Esplai.

Divendres arriba el plat fort de la setmana amb el dinar de la Gent Gran a 2/4 de 2 del migdia a càrrec de l’Ajuntament; prèviament es celebrarà una missa Rociera, a les 12 del migdia a l’Església. Durant el dinar s’homenatjarà als avis més grans del poble. Recordem que les inscripcions s’han de realitzar a l’àrea d’atenció a les persones de l’ajuntament abans del proper 26 d’abril.

Pel dissabte 29 s’ha programat una tarda de Bingo a l’Esplai que començarà a les 4 de la tarda. I el diumenge serà el torn de l’espectacle “La tercera joventut. Tarda d’estrelles” a càrrec del grup de playback de l’Esplai a les 6 de la tarda al teatre Casal Cultural. El preu de les entrades és de 5€ i es posaran a la venda el mateix dies de la funció.

Durant tota la setmana es podran veure les manualitats fetes per la gent gran a l’Esplai i les maquetes creades per Angel de la Rosa a la Biblioteca Municipal.

A banda, el dissabte 13 de maig, fora de la setmana de la gent gran, s’anima a tothom a prendre part al Ball de Gala a les 6 de la tarda a L’Esplai.

Imatge de Jaume Grandia de la Setmana de la Gent Gran.