Cinc policies acaben ferits en voler aturar una festa il·legal a Sant Joan de Vilatorrada. Són tres agents del cos municipal i dos Mossos d’Esquadra que van voler aturar la matinada de dilluns a dimarts una festa il·legal.

Va passar al carrer Dos de Maig al punt de les dotze. Els veïns van avisar a la policia local que va anar-hi i, en arribar, van demanar reforços als Mossos i a la Policia Local de Manresa perquè els van rebre en actitud hostil.

Segons han pogut confirmar els Mossos a Ona Bages, un cop van arribar la resta dels agents es van trobar tres persones a l’exterior i una va començar a donar puntades de peu i cops de puny a un dels agents i, a un altre, li va intentar treure l’arma i el va agafar pels testicles. Mentre l’immovilitzaven, les altres dues persones van empentar i donar cops als agents.

Els tres detinguts són dos homes de 53 i 21 anys i una dona de 43 anys. Tots ells són veïns de Sant Joan de Vilatorrada i estan acusats de delicte d’atemptat contra l’autoritat. Ja han passat a disposició judicial. Els 5 agents van patir ferides lleus.