L’ala-pivot del Baxi Manresa, Chima Moneke, pateix un edema a l’articulació metatarsofalàngica del dit gros del peu esquerre i la seva evolució marcarà la data de tornada. És el primer contratemps en forma de lesió per al Baxi Manresa aquesta temporada.

El jugador nigerià ha patit aquest contratemps en una sessió d’entrenament. Fins ara només el base Dani Pérez havia notificat problemes físics, però no es va arribar a perdre cap partit.

Moneke està gairebé descartat per al proper duel de Lliga Endesa que enfrontarà els manresans contra l’Hereda San Pablo Burgos dissabte que ve. El nigerià té complicat arribar també al compromís de Lliga de Campions de la setmana següent contra el Pinar Karsiyaka turc.

És una baixa molt sensible per als manresans, ja que, estava sent el millor jugador a la faceta estadística en la competició domèstica. A la Lliga Endesa, Moneke tenia un promig de 12,6 punts per partit i 15,8 crèdits de valoració en vuit partits disputats.

Com a punt positiu, l’equip manresà té ben coberta aquesta posició amb dos jugadors més. Tots dos, fitxats aquest estiu passat com són Luke Maye i Marcis Steinbergs, hauran de fer un pas endavant després de la baixa del seu company.