Centenars de persones omplen els carrers de Santpedor de colors i disfresses pel Carnaval

142
Carnaval Infantil Santpedor 2018
Carnaval Infantil Santpedor 2018

El Carnaval de Santpedor ha tancat portes avui amb el Carnaval Infantil. Un Carnaval que repetia èxits dels últims anys com la ruta del Bakalau el divendres nit, i el 3er Concurs d’Escudella el dissabte al migdia. El plat fort, però, va ser ahir amb la gran rua pels carrers del poble, que va aplegar centenars de persones. Una rua en la qual es van inscriure com a participants 20 comparses, 6 carrosses, i 7 parelles/individuals. Tots ells disfressats de mil maneres, des d’animals, fins a cowboys, passant per pallassos, vedettes, o esquelets. Al final però, els premis se’ls van endur:

Comparses:
1er La Maña ‘La Última Vedette’ -150€
2n Coco – 100€
3er Samurais – 75€

Carrosses:
1er Les Bruixes d’Or – 150€
2n Grease Fever Night Santpedor – 100€
3er Circus dels Penjats – 75€

Individual i parelles:
1er Les Ovelles Xisquetes – 60€
2n Carabasses Ecològiques – 40€
3er Doble personalitat – 20€

La més canyera:
Les puríssimes – Un pernil i embotits

La Maña ‘la última vedette’, Coco i Samurais en la categoria de comparses. Les Bruixes d’Or, Grease Fever night Santpedor, i els Penjats, pel què fa Carrosses; i Les Ovelles Xisquetes, Carabasses Ecològiques, i Doble Personalitat, en la modalitat individual o de parella. A més, la comparsa de Les Puríssimes va rebre un premi especial per ser els més ‘canyeros’.

En total, segons l’Ajuntament, més de 2.5000 persones han participat del Carnaval de Santpedor al llarg dels tres dies. Enguany, a més, la localització de la rua del dissabte es podia seguir en directe des de qualsevol dispositiu mòbil a través de l’aplicació de la Policia Local de Santpedor.