“Cent cap als cent” prorroga les seves caminades degut a l’èxit obtingut

302

Cent cap als cent, és un projecte impulsat per la diputació de Barcelona que a Sallent ha sigui un gran èxit. El projecte consistia en fer, només, quatre caminades, però els sallentins més granss ja en porten 20.

L’any 2001, Esports de la Diputació de Barcelona va iniciar un projecte de Passejades adreçades a la gent gran en el què, fins a l’actualitat, han participat grups d’una cinquantena de municipis i a dia d’avui també Sallent. Majoritàriament es duu a terme per pistes forestals o camins de muntanya, reduint el màxim possible els trams urbans un dels objectius que el programa ofereix. Les distàncies que s’han recorregut no han sigut majors de 10 km, ni menors de 6 km.

Sallent compta amb molta participació, i per això van creure que sería millor allargar-ho. Jonatan Caro, regidor d’esport a Sallent ens explica la valoració del programa:

El guia de les caminades és el sallentí Esteve Padullés. I tots aquells que tinguin interés en les caminades encara estan a temps de fer-les, ja que, com ha explicat el regidor d’esports, el projecte durarà fins l’any vinent.