Comencem el dimarts amb alguns núvols inofensius i un ambient més fred ara de bon matí. Per avui, el cel estarà variable, amb sol i alguns núvols que es passejaran al llarg de la jornada. No esperem precipitacions enlloc. El vent de component nord bufarà amb ganes a molts punts de la Catalunya Central, especialment durant la tarda. I la temperatura es mantindrà sense grans canvis, però la sensació serà de fresca o fins i tot fred per aquest vent del nord.

Demà dimecres, pocs canvis. Continuarem tenint aquesta nuvolositat freqüent, especialment en punts del Moianès i del Bages.Tot i així, seran núvols que no deixaran escapar precipitacions. En canvi, farà més sol a la comarca del Solsonès. I el vent del nord, tendirà afluixar al final del dia, però encara bufarà amb ratxes moderades durant el matí i migdia. Amb tot, la temperatura pot remuntar un parell de graus al migdia i l’ambient serà més agradable.

I de cara als pròxims dies, dijous s’obriran grans clarianes durant el matí, però s’ennuvolarà de cara al vespre i nit per l’arribada d’un nou front. Aquest front ens podria afectar el divendres amb algunes precipitacions i una davallada de la temperatura.