Cel variable i calor controlada

101

Comencem el dijous amb menys fresca que ahir i un cel majoritàriament entelat. Per avui, una cua de front afavorirà el pas de núvols alts que deixaran el cel enterbolit durant el matí, a l’espera que la nuvolositat es faci més compacta de cara a la tarda. Fins i tot, seria a la nit quan no descartem alguns ruixats en alguns punts del Solsonès, tal com ha passat ja aquesta matinada, quan per exemple han caigut 3 mm a la capital, Solsona. Tot plegat, la calor durant el centre del dia serà molt controlada i amb prou feines es superaran els 30ºC als punts més càlids.

Demà divendres, tindrem més estones de sol. Jornada tranquil·la i assolellada en conjunt tret d’alguns núvols residuals de bon matí a punts del moianès. Així i tot, el termòmetre es mantindrà estable i, per tant, l’ambient serà força confortable. Els valors més alts es situaran entre els 27 i 30ºC.

I de cara als pròxims dies, cap de setmana estable i càlid. L’anticicló tornarà a ser el protagonista amb jornades radiants i a més, la ratlla de la temperatura anirà cap amunt. L’ambient tornarà a ser de ple estiu, principalment diumenge quan es podran fregar els 35ºC i caldrà extremar de nou les precaucions.