Cel variable amb sol i núvols alts

180
Avui comença el dia amb el cel enteranyinat i núvols alts, on a les valls de la Catalunya central encara hi ha alguna boirina, menys densa que els dies passats.

Quan marxin les boires el cel quedarà mig ennuvolat per núvols alts i mitjans que han arribat aquesta darrera nit, i el sol no es deixarà veure del tot fins al migdia i la tarda. La temperatura mínima continua sent fresca a primera hora, similar o lleugerament superior a la d’ahir dimecres en algunes localitats. A més, esperem que de cara al migdia l’ambient torni a ser suau i amb valors màxims que es mouran entre els 17 i 18ºC.

Demà divendres  el dia serà similar al d’avui, amb cel també cobert per núvols alts i mitjans. En canvi, les boires de l’interior marxaran, però la nuvolositat persistirà durant tot el dia. A més, al final del dia és possible que caigui alguna gota al sud del país.
De cara als pròxims dies tindrem jornades variables, amb moltes estones de sol però també amb alguns núvols. La temperatura ha d’anar pujant progressivament al llarg de la setmana, i esperem que la setmana que ve similar. Amb tot, encara no veiem la fi d’aquest anticicló i seguirem amb dies estables i tranquils.