Cel tapat avui amb algun plugim, el temps assolellat i les temperatures benignes són a les portes.

157

Ahir vam tenir un dia esplèndid, cel asserenat i temperatures màximes que es van moure entre els 19 i els 21 ºC, però aquest matí ens hem llevat amb un cel força carregat de núvols. Les pluges s’han presentat cap a les comarques de ponent i cap al Camp de Tarragona i creiem que a la tarda poden aparèixer de forma feble a la comarca del Bages. Les temperatures màximes se situaran avui entre els 15 i els 17 ºC.

De cara a demà canvi radical, ens llevarem amb temperatures matinals semblant a les d’avui però les màximes s’enfilaran i pujaran fins als 21 a 23 ºC i el vent de garbí (de sud-oest) bufarà feble. Tindrem un cel força net de núvols, tot i que a la tarda els núvols alts poden afectar-nos i enteranyinar el cel. Aquestes temperatures més primaverals ens acompanyaran tota la setmana i sembla que la pluja ens donarà una treva d’un bon grapat de dies.

Foto: cel rogenc des de Santpedor. Aquest cel tan vermellós es va poder observar de bon matí abans del pas d’un front que va deixar pluja unes hores més tard. Abril de 2018