Cel radiant i temperatures suaus

136

Les temperatures mínimes s’han situat avui de la següent manera: Súria 1.5ºC, Sallent 2.0ºC, Sant Fruitós de Bages, Santpedor i el Serrat de Castellnou 4.0ºC i Manresa 5.0ºC. Esperem un dia plàcid amb temperatures a primera hora de la tarda entre els 20 i els 22ºC al Pla de Bages i un cel amb absència total de núvols.

De cara a aquest cap de setmana el temps no presentarà canvis importants. El cel es mostrarà net de núvols al llarg de les dues jornades i les temperatures es mantindran molt similars a aquests últims dies.  Per tan, mínimes força fresques amb valors d’entre 2 i 4º a la major part de la comarca i màximes a primera hora de la tarda lleugerament per sobre dels 20ºC, fins i tot assolint els 22 o 23ºC en alguns punts.

Canvis força importants s’entreveuen a 5 o 6 dies vista. Amb una possible irrupció d’aire fred i més núvols. Ho anirem seguint!

Foto: núvols prims de tipus cirrus des del Pla de Bages. Camps amb una floració força avançada per l’època de l’any en la que ens trobem.