Cel mig ennuvolat sense precipitacions destacables

100

Iniciem aquest dimecres amb núvols baixos i algunes boires a la Catalunya Central. El cel es mantindrà tapat durant tot el mati, i fins i tot no es descarta alguna gotellada o plugim, principalment a la comarca del Moianès, que seria anecdòtic i poc important. Serà a la tarda, quan s’obriran algunes clarianes i es deixarà veure una mica el sol. Tot plegat, amb unes temperatures que es mantindran similars a les d’ahir o lleugerament més altes, amb valors entre els 10 i 14ºC.

Demà dijous, jornada similar a la d’avui. Nuvolositat abundant durant tot el dia i algun ruixat de caràcter feble que es podria escapar durant el migdia. Tot plegat, ben poca cosa. Termòmetres que seguiran sense canvis, amb un ambient fresc durant el migdia.

De cara als pròxims dies, tindrem un temps insegur. Divendres un front deixarà pluges a partir de la tarda i vespre, localment amb certa intensitat i durant el cap de setmana no acabarà de fer net amb alguns ruixats dispersos. Amb tot, la temperatura seguirà sota la mitjana, amb un ambient força fred.