Cel enterbolit i tranquil·litat atmosfèrica

155
Avui caldrà sortir més abrigats de casa, i és que les mínimes han estat entre 3 i 5º més baixes que ahir. Tornen les boires a les valls de la depressió central, les quals s’aniran aixecant durant el dia. A la resta, ambient assolellat i alguns núvols alts que deixaran el cel una mica enteranyinat. A la tarda dominarà el sol a tot el territori i les temperatures màximes quedaran similars o també lleugerament inferiors a les d’ahir, amb valors entre els 14 i 15ºC.

Demà dimecres notarem un lleuger ascens del termòmetre tant de dia com de nit. A més, el dia serà totalment tranquil i agradable, amb algunes bandes de núvols baixos fins a mig matí per anar minvant a mesura que avanci la jornada a un ambient de ple sol i més bonança. Amb tot, pocs canvis destacables.

De cara als pròxims dies seguirem amb jornades variables de boires matineres i amb sol a la resta, un lleu ascens de la temperatura per tornar a baixar de cara a divendres. De moment les previsions no indiquen cap canvi a la vista. En aquest sentit, aquest novembre està sent tranquil meteorològicament parlant.