Cel enteranyinat i cap de setmana estable

159

Comencem el dia amb el cel una mica tapat per núvols alts i mitjans, i és que aquests han de perdurar durant tota la jornada encara que a la tarda seran menys abundants. Per tant, avui el sol es deixarà veure durant poques estones, i encara que faci fred ara a primera hora, al migdia la temperatura pujarà i tindrem un ambient suau i agradable, amb valors que altre cop podran acostar-se als 18 i 20ºC.

Demà dissabte la situació meteorològica canvia i el dia serà completament esplèndid i assolellat. Al final d’aquest és possible que arribin nous núvols alts, però seran inofensius. Les temperatures es mantindran a ratlla i constants, similars a les d’avui divendres. Per tant, fresca al matí i suavitat al migdia però sense nous canvis destacables.

De cara als pròxims dies l’anticicló ens seguirà portant dies tranquils i estables, amb algunes boires matineres i alguns núvols que podran deixar el cel una mica enteranyinat el pròxim diumenge. Amb tot, cap de setmana per gaudir a l’aire lliure perquè tampoc farà fred excessiu i seguirem amb la mateixa dinàmica de temperatures.