Cel ennuvolat i alguns ruixats a la tarda

135

Avui dimecres costarà veure el Sol, on ja des de bon matí els núvols són extensos i abundants a les comarques centrals. Durant la tarda, la situació meteorològica seguirà en la mateixa línia.
Amb tot, aquests núvols han impedit que la temperatura mínima baixés. Tanmateix, al migdia les màximes seran similars a les d’ahir i amb valors que es mouran entre els 14 i 17ºC.
A més, de cara al migdia i tarda es formaran ruixats febles a molts punts del Pirineu i Prepirineu, amb una cota de neu d’uns 1600 metres. Al final del dia, però, no descartem que algun pugui arribar fins a la depressió central.

Demà dijous serà també un dia variable, amb fresca al matí i temperatures al migdia que continuaran similars. A la tarda, els núvols seran presents de nou però durant el matí encara podrem veure el Sol. A més, al migdia i tarda tornaran els ruixats que es produiran avui a sectors de muntanya, aquest cop, però, amb una cota de neu que anirà a la baixa fins als 1200 metres.

De cara als pròxims dies, la situació torna a ser complexa entre aquest divendres i aquest dissabte, on una massa d’aire molt fred polar es posicionarà just sobre el centre del país. Anirem definint amb atenció què pot acabar passant.