Comencem la jornada amb el cel tapat, elevada humitat i boires a les valls de la depressió central. Després de les pluges d’ahir, no farà net del tot i esperem plugims aïllats i dispersos. No obstant això, a la tarda sortiran clarianes a l’extrem oest del territori i el sol es deixarà veure.
Com a repàs d’algunes de les precipitacions acumulades, destaquem els 15 l/m2 a Solsona i Moià, els 17 a Vacarisses i els 23 al Port del Comte.
A més, la temperatura a primera hora és més baixa que ahir, tot i que continua sent suau per l’època de l’any. De cara al migdia, els valors seran més alts.

Dimecres la borrasca mediterrània que ens ha acompanyat es desplaça i tornarà l’ambient tranquil i assolellat. Amb tot, començarem la jornada amb boires a les valls i sol a muntanya, tot i que aquestes boires s’acabaran desfent i el sol s’imposarà arreu.
Les temperatures mínimes aniran a la baixa de forma general, i al migdia, en canvi, es mantindran similars a les d’avui dimarts.

De cara als pròxims dies la dinàmica meteorològica es caracteritzarà per ambient assolellat i algunes boires i núvols baixos al matí, seguint el patró de la setmana passada. A més, la temperatura pujarà lleugerament.