Cel canviant i ambient més càlid

96

La Setmana Santa de confinament d’enguany és història després d’acomiadar-la amb un bon episodi de pluja aquest dilluns de Pasqua.

Avui dimarts la situació és radicalment diferent i el sol torna a dominar. Tot i això, durant la tarda creixeran nuvolades que a estones deixaran el cel mig ennuvolat, en principi sense més conseqüències. L’ambient, però, serà més agradable i el termòmetre es mourà entre els 15 i els 20ºC fins que es faci fosc.

Demà serà una jornada amb moltes estones de sol fins al migdia. Després les nuvolades tornaran a guanyar terreny i no es descarta que acabin deixant algun ruixat o gotellada de poca importància. Dijous i divendres el sol serà el protagonista i només es combinarà amb alguns núvols prims que el deixaran esmorteït i sembla que de cara al cap de setmana podríem tenir un nou episodi de pluja, fins i tot abundant, sobretot diumenge. La temperatura es mantindrà sense canvis de nit i pujarà de dia, especialment dijous i divendres gràcies al sol, amb màximes que ja s’aproparan als 25ºC.