Cecilio Rodríguez, del Pont de Vilomara, és el millor oficiant de casament

220

El Bages té el millor oficiant de casaments. Es tracta de l’exalcalde del Pont de Vilomara, Cecilio Rodríguez. Segons un portal especialitzat en bodes, bodas.net, ha sortit guanyador a través de les valoraciona i comentaris que han fet les pròpies parelles. 

És el màxim reconeixement que es pot otorgar en la novena edició dels premis especialitzats en el sector nupcial, els Weddings Awards. En concret el premi se li ha otorgat en la categoria d’Organització una de les 19 possibles. Això sí, competia contra gairebé 50.000 empreses diferents. Rodríguez assegura que està satisfet perquè és un portal on puntua la opinió de la gent que ell ha casat. 

Rodríguez explica que tot va començar quan va oficiar un casament d’un amic seu. I és que ha perdut el compte dels casaments que ha arribat a fer però explica que el més emocionant van ser unes noces d’or. 

Rodriguex és enginyer químic i va ser alcalde del Pont de Vilomara durant 12 anys pel PSC. Ara ja pot explicar que oficiar casaments, és la seva feina.