Cavalcada tranquil·la, les pluges arribaran demà

110

Avui ens hem llevat amb un cel net de núvols i amb temperatures més baixes. Les temperatures mínimes s’han  situat entre els 3 els 5º C en general, puntualment més baixes en fondalades. Esperem un dia tranquil, amb pocs núvols i temperatures màximes més baixes que les d’ahir movents-se entre els 12 i els 14º C com a molt. La cavalcada de ses majestats els Reis transcorrerà amb tranquil·litat i amb temperatures al voltant dels 8 a 9º C de cara al vespre. Els núvols aniran en augment demà dia de Reis i les pluges podrien fer acte de presència de cara a la tarda, les temperatures màximes baixaran clarament aquest cap de setmana i se situaran entre els 8 i els 10ºC. Les pluges més importants sembla que caurien de cara a la matinada de diumenge. Diumenge al llarg del matí sembla que les pluges marxarien i quedaria un cel amb força núvols però difícilment amb pluja.

De cara a dilluns les temperatures mínimes baixarien clarament i es mourien entre els 0 i els 2º C i les màximes entre els 8 i els 10º C. Tindrem núvols alts i mitgencs però amb molt poques probabilitats de pluja. Ho seguirem, bons Reis!

Foto: Aquests darrers dies hem tingut ventades considerables. Aquest vent quan bufa en alçada forma núvols amb forma de llentia (altocúmuls lenticulars) com és el cas de la foto, presa des de Santpedor aquest dimecres al vespre.