La cavalcada de Reis de Sant Fruitós acull petits i grans il·lusionats

130

Les baixes temperatures van quedar en tall d’anècdota a la cavalcada de Reis de Sant Fruitós de Bages, que no va perdre la il·lusió en cap moment. Va anar acompanyada d’una gran sorpresa quan es va disparar la pluja d’estrelles a davant de l’Ajuntament amb la cançó del musical El Petit Príncep de fons. L’explosió d’estels arribava després del discurs i els desitjos d’any nou de l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, dels Reis de l’Orient i dels nens en representació de les escoles del poble.

La cavalcada de Sant Fruitós de Bages començava a dos-quarts de 7 de la tarda des de la Baixada de les Brucardes plena de famílies expectants per veure Ses Majestats els Reis de l’Orient. Aquest any estava inspirada en els sentits. Pep Creus, de la comissió de la cavalcada de reis del poble explica la connexió que han fet amb els regals que porten els reis al nen Jesús.

El caldo, la xocolata desfeta, el te i el vi calents, van anar d’allò més bé per entrar en calor, després del concert que va oferir la Coral Infantil Mainada al costat del pessebre i de Ses Majestats els Reis de l’Orient a la pista del Bosquet.