Assajos de Talent al convent | MTM

La companyia Manresa Teatre Musical presentarà el proper diumenge 24 d’octubre dos musicals a la sala Jordi Fàbregas de l’espai cultural de la Fàbrica Vella de Sallent. Seran dues funcions, la primera a les dotze del migdia amb la representació de Felins i Divins, una versió del musical Cats. L’altre, serà a les sis de la tarda amb l’obra Talent al Convent, una adaptació portada al català de Sister Act.

Els dos muntatges s’havien d’estrenar el juny del 2020, però la pandèmia els va posposar. De fet, la companyia no va poder presentar-ho fins a l’estiu passat i davant un públic reduït. Ara, posarà en escena per primera vegada sense restriccions de públic els seus dos últims treballs a Sallent. Pròximament, les dues versions també es representaran a La Verbena de Sant Joan de Vilatorrada i a l’Auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles.

La primera de les versions, Felins i Divins, anirà a càrrec del grup de joves de l’escola d’arts escèniques. Són un total de 24 nois i noies que representaran gats  ballant i cantant en directe.

Les entrades ja estan a la venda a la web del teatre.