Castellterçol tanca amb èxit el projecte pilot CulturaMent. Una vintena de participants han vist com el seu estat ha millorat gràcies a aquesta iniciativa que busca la millora del dia a dia de les persones dependents a través de la cultura.

Es tracta d’un projecte de la Diputació de Barcelona que s’ha dut a terme a 12 municipis amb la idea de fer activitats culturals adressades a persones dependents. A Castellterçol han optat per fer un taller d’expressió corporal i de música. I els resultats s’han notat en el benestar dels participants, Oriol Casso és el Regidor de Cultura i en parlava al Territori 17 d’Ona Codinenca.

Després d’acabar aquest cap de setmana el primer curs de CulturaMent l’ajuntament de Castellterçol ha fet balanç i esperen que el projecte pilot de la Diputació es converteix en permanet i es pugui fer de manera regular veient el canvi que han viscut els participants.

Activitats com els tallers de música i expressió corporal permet a les persones dependents millorar tant la qualitat de vida en l’àmbit físic com emocional o memorístic. Des de l’ajuntament ja està explorant vies per continuar amb el projecte de cara al 2022.

Imatge Ajuntament de Castellterçol.