Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

Castellterçol posa en valor el civisme amb una jornada de neteja de l’entorn

La població moianesa participa a la “Let’s Clean Up Europe!”, una jornada col·lectiva que ha de servir per recollir les deixalles dels entorns naturals i posar en valor el civisme. 

Aquesta campanya està estesa per tot el continent europeu dins l’estratègia de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. L’objectiu és organitzar una jornada de neteja dels espais naturals de cada poble, un dia que rep el nom de “Clean-Up Day”. 

Així és com des de l’equip de govern de Castellterçol s’ha organitzat aquesta activitat que enguany es celebra de forma coordinada a tot el continent durant el mes de maig i juny. Castellterçol s’ha sumat a la resta de municipis participants amb la finalitat de millorar l’entorn natural, reduir la quantitat de residus abocats i donar visibilitat a la problemàtica de l’incivisme. 

La jornada es farà el proper 13 de juny de les 9h del matí a les 12h del migdia. L’emplaçament de la convocatòria és l’aparcament del Castell. Des d’allà, els participants podran comprovar la quantitat de residus que s’aboquen dins el terme municipal i ajudar a reduir-los. El dia de l’activitat caldrà portar guants, mascareta, calçat i roba còmoda, i es recomana portar aigua i alguna cosa per menjar.

A tot això, les inscripcions per l’activitat ja es poden fer a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà del mateix Ajuntament fins aquest divendres 4 de juny.