Per primera vegada en aquest mandat l’oposició no ha participat en la confecció dels comptes municipals. La falta de confiança entre Castell en Positiu i Junts x Castellterçol va quedar patent al Ple municipal d’ahir a la nit. Els retrets entre els dos partits amb representació per trencar la unitat a l’hora de confeccionar pressupostos va escalfar l’ambient. Isaac Burgos alcalde de Castellterçol lamentava que l’oposició no fos constructiva.

Per la seva banda Oriol Prats de Junts per Castellterçol manifestava que no participarien en la confecció d’uns pressupostos perquè, quan s’han d’executar no els tenen en compte i acaben patint modificacions.

Els nous pressupostos permetran continuar projectes començats els últims anys, com la conversió en zona per als vianants del centre, la neteja de façanes d’edificis i crear senders que uneixin Castellterçol amb els pobles veïns. També en permetrà crear de nous, Burgos destacava la instal·lació d’una planta de biomassa per millorar la sostenibilitat dels equipaments municipals.

Des de l’oposició lamentaven que les demandes recurrents en matèria de neteja de la via pública i seguretat s’han deixat de banda.

El pressupost d’engany va a la baixa respecte a l’any anterior, principalment per no comptar amb les plusvàlues com ha ingressos, fet que ha reduït el pressupost.