Els Castellers de Santpedor compleixen a Sarrià tot esperant la seva diada

113

XAVIER SUCARRATS | Els Castellers de Santpedor van descarregar tres castells de la gamma de sis a la Festa Major del districte de Sarrià (Barcelona)La matinal d’aquest dissabte va quedar reduïda a dues colles ja que els Carallots de Sant Vicenç dels Horts van comunicar que causarien baixa aquesta mateixa setmana. Així, els Castellers de Barcelona van ser els únics a acompanyar la colla de la camisa daurada a plaça.

Els santpedorencs van deixar les construccions de set i el pilar de cinc per oferir-los novament a la seva gent. Van entrar a plaça amb un pilar de quatre caminat que no ha va presentar cap problema. De fet, la jornada va estar una bassa d’oli per als Castellers de Santpedor, que van dedicar-se a descarregar castells de la gamma de sis que tenen molt consolidats. Així, a la primera ronda van optar per un tres de sis.

La segona és la que va generar més aplaudiments amb un tres de sis aixecat per sota. A la tercera, la colla bagenca va optar per un quatre de sis que va culminar una correcta actuació. Un pilar de quatre va tancar la diada al barri barceloní.

Els Castellers de Barcelona van començar amb mal peu quan el pilar de quatre caminat va fer llenya. Posteriorment, es van recuperar amb un tres de vuit, una torre de set, que va necessitar de dos intents ja que en el primer van cometre un peu desmuntat, i un quatre de set amb agulla. El pilar de cinc va posar el punt i final al matí de castells.

El proper 23 d’octubre al migdia en motiu de la seva diada castellera que celebraran juntament amb els Castellers de Barcelona, que els tornaran la visita. La jornada també comptarà amb la presència dels Sagals d’Osona, una de les seves colles padrines.