Els Castellers de Santpedor fan una bona actuació tornant de vacances

99
Castellers de Santpedor tornada vacances

XAVIER SUCARRATS | Els Castellers de Santpedor han tornat amb bona forma després de les vacances d’estiu. Haver realitzat només tres assajos després de l’aturada no va ser un obstacle per fer una bona actuació a Pineda de Mar. La colla de la camisa daurada va descarregar tots els castells que va dur a plaça, alguns amb més dificultats que altres. L’actuació és un bon símptoma de cara a un il·lusionant segon tram de temporada.

Van començar els Castellers de Santpedor amb un el pilar de quatre caminat. Feia dies que no alçaven aquesta construcció però això no fou cap impediment per descarregar-lo. A la primera ronda, els santpedorencs van optar pel quatre de sis. Potser amb una mica
més de lentitud que en ocasions anteriors, la colla bagenca va descarregar una de les construccions que han realitzat més vegades. El moment més complicat arribà a la segona ronda. Per segon cop la colla de la camisa daurada va descarregar el tres de sis aixecat per sota. El castell va tenir un final feliç però després de fer diversos equilibris per evitar que fes llenya. A la tercera ronda, la torre de sis va ser la construcció més sòlida i demostra la bona feina feta als assajos amb aquesta construcció. Un pilar de quatre que serveix de banc de proves per al pilar de cinc va culminar una bona actuació.

Per la seva part, els Maduixots de l’Alt Maresme, van descarregar el pilar de quatre caminat, el quatre de set, el tres de set, el cinc de sis, un pilar de cinc i dos de quatre. I els Capgrossos de Mataró, el pilar de quatre caminat, el quatre de vuit, el tres de vuit, el set de set, un pilar de cinc i tres pilars de quatre.

La propera actuació dels Castellers de  Santpedor serà el proper 18 de setembre a la fira d’artesans de Mollet del Vallès amb Castellers de Mollet i novament Maduixots de l’Alt Maresme.