Castellbell i el Vilar impulsa la campanya «Colors d’agraïment» que proposa recollir dibuixos per a les persones que donen suport a la ciutadania

186

El consistori farà arribar els dibuixos a totes les persones voluntàries, personal sanitari i comerciants que treballen per contenir la propagació del coronavirus.

Els dibuixos es podran deixar a l’Ajuntament, per sota la porta, o bé entregar-los als voluntaris de Protecció Civil. El format haurà de ser DIN-A4 i es pot incloure el nom i l’edat.

Per altra banda, el consistori coordina el grup de persones voluntàries encarregades de fer arribar les mones a casa aquests dies de Setmana Santa.

Les persones interessades han d’encarregar i pagar la mona als establiments: La nova cafeteria, el Forn de Cabrianes o el Forn de pa Sined, deixar el nom i comentar que ho passarà a recollir una persona voluntària. A continuació, caldrà trucar al telèfon 681 35 21 02 per informar de l’establiment del nom de l’infant, la seva adreça i el dia que caldrà fer l’entrega.