Les quantitats pujaran fins als 2.000 euros. A més, ara podran acollir-se a la sol·licitud d’aquestes ajudes, no només els professionals que van facturar menys o els que van haver de tancar els seu local, sinó també aquells que vulguin fer millores a casa seva i per fer-ho, donin feina a un veí del poble. Ho ha explicat el regidor de promoció econòmica de Castellbell, Jordi Calsina, durant el ple extraordinari d’aquesta setmana.

El motiu, segons ha explicat Calsina, és que la primera convocatòria estava massa acotada a un sector concret i, de fet, només s’hi va presentar una persona. Des de l’oposició, el grup d’Esquerra a Castellbell ho atribueixen, entre d’altres motius, a les dificultats burocràtiques que posava l’Ajuntament. Ho ha dit el seu regidor Albert Mulero.

L’ampliació de la convocatòria de microcrèdits s’ha aprovat per unanimitat, amb els vots favorables dels regidors del govern del PSC, i també amb els d’Esquerra i Junts. De fet, els tres grups municipals han participat en la millora de les bases de la convocatòria, un fet que l’alcaldessa Montse Badia els hi ha volgut agrair.