NÚRIA SELGA / NÚRIA CLOSAS. – Falten pocs dies per Tots Sants i mentre a molts pobles i municipis es debat intensament sobre si celebrar el Halloween o la Castanyada, els veïns del barri de La Rosaleda de Sant Fruitós engloben les dues festes en una amb l’anomenada: Castaween.

Serà el pròxim dilluns 31 d’octubre a partir de les 6 de la tarda amb el ‘Truc o tracte’ i el concurs de cases engalanades, on un jurat format per l’alcalde, la regidora de veïnatge i el president de l’associació de veïns de la Rosaleda anirà passant casa per casa per valorar l’originalitat i l’esforç dels guarniments. A les 10 del vespre serà el moment de l’entrega de premis als guanyadors del concurs, que comptarà amb obsequis dels patrocinadors com vi o descomptes en estètica. David Fernández, president de l’Associació de Veïns de la Rosaleda, ho ha explicat a Ràdio Sant Fruitós:

A partir de les 7 de la tarda serà el moment de la Castanyada amb moscatell i castanyes per a tots els assistents i s’obrirà el passatge del terror, que aquest any serà més terrorífic que mai. Entre 30 i 40 persones del barri preparen des de fa setmanes el passatge del terror i no han volgut donar detalls de com serà, perquè sigui totalment sorpresa pels que s’atreveixin a entrar-hi.

Des de les 17.45 i durant tota la tarda els carrers de la Rosaleda estaran tallats al trànsit i, per tant, no es permetrà l’entrada ni sortida dels vehicles. Per a tots aquells que vinguin de fora es recomana que aparquin als polígons Casanova i del Grau. Durant tota la tarda hi haurà servei de bar amb begudes i frankfurts a disposició de tots els participants.

Podeu recuperar l’entrevista sencera al president de l’Associació de Veïna, David Fernández, al Sant Fruitós en Moviment a radiosantfruitos.cat.