Martí Oliveras

Acabem l’octubre i ho fem en un dijous més canviant i insegur. Ens creua un front que porta un augment dels núvols, el que farà que el migdia sigui una mica més fresc que ahir, i entre el migdia i la tarda fins i tot s’escaparan alguns ruixats o gotellades poc importants.

Per sort, però, sembla que es desfarien de cara al vespre i, per tant, no haurem de patir per pluja aquesta nit de la Catsanyada. 
L’ambient serà fresc però no fred, amb moltes temperatures al voltant dels 15ºC a l’hora de sopar, dels 12ºC a la mitjanit i dels 10ºC avançada la matinada.

Demà, diada de Tots Sants, al matí tindrem més estones de sol però a partir de migdia el cel s’anirà carregant i a últimes hores del dia arribaran nous ruixats pel Pirineu que podrien portar alguna gotellada a la nostra zona.
El cap de setmana es mantindrà insegur, amb força núvols i risc d’alguns ruixats poc importants, més probables entre dissabte a la tarda i diumenge al matí. De totes maneres, com acostuma a passar amb aquests fronts atlàntics a casa nostra, d’aigua en caurà ben poca.