El Casal de Fussimanya fa un balanç positiu dels cursos d’anglès

154

Els cursos intensius d’anglès que s’han impartit aquest estiu al Casal Cívic Verge de Fussimanya han obtingut bons resultats tot i ser la primera vegada que s’organitzaven. Els cursos s’han fet durant les setmanes del 27 de juny al 21 de juliol.

El portaveu de l’associació de veïns Verge de Fussimanya, Joan Riera, ha valorat positivament la rebuda dels cursos, ja que considera que s’han impartit en una època difícil perquè molta gent marxava de vacances:

Els cursos, que eren setmanals, pretenien, doncs, ser de fàcil accés pels assistents. La majoria d’alumnes eren majors de 45 anys i el nivell d’anglès de les classes era per principiants. De fet, Joan Riera ha remarcat la dificultat de l’anglès:

Les classes que s’han impartit han combinat teoria i pràctica. Els alumnes han fet speakings, listenings i han après vocabulari útil per viatjar. Joan Riera ha explicat que amb les classes han volgut ajudar als assistents a preparar les vacances d’estiu. Han tractat temes que els podran ser útils a l’hora de viatjar, com són indicacions pels aeroports o consells a l’hora de fer àpats a l’estranger.

El contingut ha variat cada setmana. Tal com ha explicat el professor dels cursos, Albert Espinalt, “cada setmana s’ha tractat un vocabulari diferent per tal que les persones que no poguessin venir a la sessió, no perdessin el fil.”

L’associació de veïns del barri es mostra satisfeta amb els resultats i pretén repetir aquests cursos d’anglès el proper estiu.