El pilot santfruitosenc Carles Checa inicia una nova etapa com a comentarista a DAZN

216
Fotografia: DAZN
Fotografia: DAZN

El santfruitosenc Carles Checa comença aquest diumenge una nova etapa a la seva carrera lligada al motociclisme. En aquest cas serà des d’una posició més còmode, com a comentarista per a la plataforma DAZN (de pronúncia “Da Zone”), un servei de ‘streaming’ emergent que ja se’l comença a conèixer com el ‘Netflix dels esports’.

Carles Checa s’estrenarà com a comentarista aquest diumenge a la plataforma de streaming DAZN amb la companyia d’Àlex Crivillé. El santfruitosenc ha explicat a Laia Candàliga, col·laboradora de Ràdio Sant Fruitós, la tasca que desenvoluparà a DAZN. “Tornaré a estar a les curses, seran 11, comencem a Qatar. Després amb l’Alex Crivillé, compartirem estudi amb tot l’altre equip, liderat per Ernest Rivera, tècnics, comentaristes, gent que està pel circuit. Un gran equip amb la nova plataforma de DAZN, és una novetat d’aquest any, on t’hauràs de subscriure i a partir d’aquí podràs veure les curses en qualsevol moment, en directe i des d’on vulguis, inclús des de la platja”.

Tot i que no és el mateix que pilotar, poder comentar i retransmetre carreres pot ser una experiència apassionant segons el santfruitosenc. “Intentaré fer la cursa més emocionant del que ja és. És una nova etapa per mi i espero gaudir-la i si patino doncs no serà a 200 km/h, cosa que sempre va bé, poder quedar-te assegut a la cadira”, afegeix Checa.

El servei de DAZN té un preu d’uns 5 euros al mes i ara per ara ofereix diversos esports de motor, futbol, bàsquet, esports de combat i dards.