Carles Cayuela, entrenador del Navarcles CF: “Felicito a les aficions del Fruitosenc i del Navarcles pel seu comportament al derbi”

245
Carles, Genís i Aleix Cayuela; Ot i Nasi Sala a l'estudi de Ràdio Sant Fruitós

Nasi Sala, jugador del Fruitosenc: “Nosaltres amb la pressió teníem molt clar el que havíem de fer, sabíem per on podien sortir amb més felicitat i per on no”

Aquest dilluns a l’Esport i Punt hem fet un post partit del derbi Navarcles-Fruitosenc que es va viure dissabte en el marc de la jornada 1 de la lliga del grup 7 de Tercera Catalana.

Per fer-ho hem comptat amb Carles Cayuela, entrenador del Navarcles. Aleix i Genís Cayuela jugadors del primer equip navarclí i Ot i Nasi Sala, jugadors del Fruitosenc.

Al derbi no va faltar la intensitat d’un partit d’aquestes característiques. Tot i ser la primera jornada es va viure una bona tarda de futbol a Navarcles. El Fruitosenc es va emportar la victòria per 0-3 amb gols d’Eric Planas, Pol Serra i Nasi Sala. A l’Esport i Punt vam parlar del partit i també de com afronten la temporada els dos clubs del Bages. En el cas del Navarcles, el projecte era per jugar a Quarta Catalana, però la renúncia de la Balconada ha permès al club navarclí de tornar a Tercera i l’entitat es mostra il·lusionada.

Recupera el post partit complet al següent reproductor: